A VIBROTECH HUNGARY KFT az LPG SYSTEMS kizárólagos magyarországi forgalmazója a disztribútori státusz minden jogával felruházva.

Égési sérülések hegesedése és utóhatásai

Megosztás
Dr. Frasson a Lamalou-les-Bains-i Ster Központ koordináló orvosa, amely az égési áldozatok rehabilitációjával foglalkozó régiók között leghíresebb központ, amely 2018-ban Európa első számú rehabilitációs centruma lett. A rehabilitációs osztályon évente mintegy 200 beteget látnak el átlagosan 45 napon keresztül. A betegek a kórházi tartózkodásuk végén érkeznek, azzal a céllal, ohgy minimalizálják az égés okozta funkcionális, esztétikai és pszichológiai károsodást. A több, párhuzamosan végzett kezelésen alapuló program magában foglalja a termá lvíz alkalmazását, az ízületek mobilizálását, valamint a kézi és mechanikus masszázzsal végzett bőrápolást Cellu M6® készülékkel (LPG Systems, Franciaország) minden páciens számára. A legtöbb esetben a betegek az orvosi endermologie® kezeléseket otthonuk közelében folytatják egy LPG technikákban képzett fizikai terapeuta segítségével. Néhányan rendszeresen visszatérnek fenntartó kezelésekre, hogy meghosszabbítsák a rehabilitáció hatását.

MILYEN ELŐNYEI VAN A CELLLU M6® A
KEZELÉSEKNEK?

A Cellu M6® gépcsalád technológiája lehetővé teszi, hogy már nagyon korai stádiumban elkezdjen dolgozni a törékeny szöveteken. A különböző beállítások lehetővé teszik a kezelés folyamatos beállítását a szövet állapotától és a gyulladástól függően. Ha a gyulladás kevésbé csökken, a kezelési idő lehet hosszabb és intenzívebb mobilizációs manőverekkel egészíthetők ki. A beépített protokollok és a kezelőfejek arzenálja lehetővé teszi a nagyon célzott munkavégzést, egyes nehezen hozzáférhető területek kézzel történő kezelését.

A CELLU M6® LEHETŐVÉ TESZI A LEGFINOMABB, LEGTÖRÉNYEBB SZÖVETEK KEZELÉSÉT IS A SÉRÜLÉS, KÁROSODÁS VESZÉLYE NÉLKÜL.

MI AZ ELŐNYE A MANUÁLIS MASSZÁZSON FELÜL?

A kézi masszázs mindig a rehabilitációs program részét képezi, de a tapadás a sok húzóerő miatt gyakran nem elegendő. Ezenkívül az ujjak súrlódást okozhatnak, és fokozhatják a gyulladást. A Cellu M6® lehetővé teszi a legfinomabb, legsérülékenyebb szövetek kezelését anélkül, hogy fennállna a sérülés veszélye, mivel a kéz összenyomhatja és megnyomhatja a szöveteket, miközben a gép finoman megragadja és ellazítja azokat.. Az oltási helyek is kezelhetők, így sokkal gyorsabb gyógyulás érhető el nagyon jó eredménnyel. A Cellu M6® valóban létfontosságúvá vált mai gyakorlatunkban.